MicroFlow LOG

MicroFlow LOG er den intelligente udgave af den bundsolide og markedsledende fiberblæsemaskine fra Fremco A/S. LOG-maskinen er ”tvilling” til MicroFlow Touch og har den samme unikke fibersikring, der medfører tårnhøj effektivitet dag efter dag, men LOG-maskinen tager fiberinstallation skridtet videre og gør arbejdet lettere for netværksejere, entreprenører og installatører samt rør- og kabelproducenter.

Den datadrevne teknologi minimerer risikoen for dyre fejl på grund af forkert blæseteknik. Online diagnostik viser, hvordan maskinen fungerer, og hvordan brugen kan forbedres.

Hvert job afsluttes automatisk med en komplet blæserapport, indeholdende informationer om lufttryk, temperatur, tid, sted (via GPS), belastning af kabel mm.

Blæserapporten (PDF) sendes automatisk (SIM eller WiFi) til et defineret workflow eller specifikke modtager efter ønske.

Endvidere er Microflow LOG kompatibel med OptiCloud (mangementværktøj) og er selvfølgelig omfattet af den enestående Fremco tryghedsgaranti (via serviceaftale) på op til 60 måneder.

 

Læs mere på opticloud.dk

Specifikationer:

Fiber/kabel diameter min./max.: 0,8 – 6,5 mm

Mikrorør diameter min./max.: 4 – 16 mm

Blæselængde: Op til 2500 m

Blæsehastighed: Op til 90 m/min.

Anbefalet lufttryk og volume: 8-15 bar (200-1000 l/pr. min.)

Vægt (inklusive kontrolboks): 13,2 kg

Download dataark her