EasyFlow Smart

Mere end 26 års erfaring med indblæsning af fiberkabler, er samlet i den nye patenterede og intelligente EasyFlow Smart.

Gennem et intenst udviklingsarbejde, er det lykkedes at komme forbi det punkt, hvor teknikeren konstant skal overvåge lufttilførsel/hastighed og være klar til manuelt at stoppe maskinen ved kritiske fejl i eller omkring modtagerørene.
Nu skal der blot indtastes tre værdier (kabel- og rørdiameter + ønsket kabelhastighed) og trykke på start. Resten klare maskinen selv. Lettere bliver det ikke!

EasyFlow er udstyret med et unikt beskyttelsessystem der gør, at maskinen aldrig overskrider et givent fiberkabels brudstyrke. Kabelskader reduceres derfor til et absolut minimum. De trælse omkostninger til nyt kabel og tidsforbruget ved at skulle gentage processen spares derved.

Den automatiske lufttilførsel gør, at man ikke skal investere i en større kompressor end højst nødvendig til opgaverne. Maskinen udnytter det tilgængelige lufttryk og volumen fuldt ud. Dette maksimerer tillige blæselængderne. Konfigureringen af maskinen udføres uden brug af værktøj. Evt. service/udskiftningen af drivlinie er også ekstremt let og hurtigt udført.

EasyFlow SMART er selvfølgelig fuld kompatibel med OptiCloud (kendt fra MicroFlow LOG). Dvs. indsamling af data omkring alle interessante parametre og udfærdigelse af blæserapporter. Robust tablet med blæseapp medfølger.

Download dataark